۱٫ گوشت میگو را از داخل فلس آن جدا کنید. میگوی پخته زمانی ماندگاری بیشتری دارد که که پیش از انجماد فلس آن جدا شده بود. با دست فلس و دم میگو را کنده و اگر سر میگو را جدا نکردهاید، آن را نیز جدا کنید.
- هرگز میگوی پخته را بیش از ۲ ساعت در بیرون از یخچال قرار ندهید. اگر وقت ندارید تمام آنها را تمیز کنید، بخشی از میگو را در یخچال گذاشته و به نوبت خارج کنید.
- همچنین میتوانید در این حین رگ بزرگ آن را هم از پشت خارج کنید، اما این مرحله برای منجمد کردن ضروری نیست
۲. میگو را به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید. یک ظرف پر از آب را روی حرارت بگذارید تا بجوشد، سپس میگو را به آن اضافه کنید. بگذارید میگو حدود ۱۰ دقیقه بجوشد و باکتری و ذرات مضر آن از بین برود.
این مرحله از پختن میگو مجزاست و باید در زمان انجماد میگو انجام شود، زیرا جوشاندن میگوی پخته باکتریهای مضر را از بین میبرد.
۳. میگوهای پخته را در سینی قرار داده و در فریزر بگذارید. میگو را از ظرف برداشته و آنها را به ردیف در سینی قرار دهید. آنها را در فریزر بگذارید تا سفت شوند. در این صورت میگوی پخته و منجمد به هم نمیچسبد، زیرا میگو زمانی بهتر نگه داشته میشود که جدا جدا باشد.
- ۱ تا ۲ روز پس از جوشاندن میگو را در فریزر قرار دهید تا خراب نشود.
- اگر برای گذاشتن سینی در فریزر جا ندارید نگران نباشید. میتوانید میگو را در ظرفهای کوچکتر در فریزر قرار دهید.
- ۴. میگوها را در بستههای بزرگ مخصوص فریزر قرار دهید. پس از یخ زدن میگوها آنها در بستههای زیپ دار قرار دهید. بستهها را طوری ببندید که هوا در آن جریان نداشته باشد.
- پیش از گذاشتن بستهها در یخچال تاریخ آنها را یادداشت کنید. در این صورت می دانید که چه مدت در یخچال بودهاند.